Johan Museeuw wordt Willy Vitesse in Mega Mindy

Redactie KW

Ex-wielrenner Johan Museeuw uit Gistel zal in het najaar te zien zijn in een aflevering van de Ketnetreeks Mega Mindy. Museeuw speelt er de rol van Willy Vitesse.

Museeuw was deze week present in de opnamestudio’s voor het inblikken van de aflevering in kwestie. De voormalige wereldkampioen en drievoudige winnaar van de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix speelt in de aflevering ‘De gouden fiets’ de rol van de grote wielerkampioen Willy Vitesse. Johan Museeuw is bijzonder enthousiast over zijn optreden in Mega Mindy:

“Het was super om in een populaire kinderreeks als Mega Mindy een gastrol te mogen spelen. Acteur Louis Talpe is trouwens ook een groot liefhebber van het wielrennen, dus tussen de scènes door hadden we heel wat om over te praten, erg leuk.”

In de aflevering De gouden fiets heeft: Willy Vitesse een punt gezet achter zijn lange en roemrijke wielercarrière. Om Willy in de bloemetjes te zetten, heeft commissaris Migrain een heel mooi cadeau bedacht: de Willy Vitesse Gouden Fietsroute. Daarnaast krijgt de kampioen ook een gouden fiets. Maar tot Migrains ontzetting wordt de gouden fiets gestolen door twee boeven: Dikke (gastrol van Luc Caals) en Dunne (gastrol van Danie Jordens)…

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier