JIM zoekt met My Set Rules! dj-talent in West-Vlaanderen

Redactie KW

Jongeren- en muziekzender Jim zoekt met het programma ‘My Set Rules!’ heel Vlaanderen af naar dj-talent. Deze week zitten ze in West-Vlaanderen en laten ze ons kennismaken met vier toptalenten uit eigen streek.

In het programma tonen elke week vier dj’s hun talent achter de draaitafel, waarna ze elkaar beoordelen op muziekkeuze, techniek en uitstraling. Dat gebeurt bovendien in hun eigen woonkamer. Een soort ‘Komen eten’ voor dj’s dus. Deze week is het daarbij de beurt aan Pedro, Psygasus, DJ Jackstraw en Pepijn Coolman. Zes weken lang tonen elke week vier nieuwe dj’s hun kunnen. De weekwinnaar is telkens zeker van een dj-set op de allereerste My Set Rules!-party van JIM op 28 december 2010. Het programma loopt in samenwerking met Poppunt & Vi.be, het aanspreekpunt en online platform dat muzikaal talent een duwtje in de rug geeft.

De vier op een rij

Pedro uit Poperinge is met zijn zeven jaar ervaring een oude rot in het vak. In het dagelijkse leven is hij vertegenwoordiger, maar als dj laat hij zich ‘Mr. White P’ noemen. Brent Vanneste uit Wevelgem, die dinsdag aan de beurt komt, is dan weer te vinden voor live muziek en steekt al eens een streepje gitaar of live zang in zijn sets. Dj Jackstraw is eigenlijk gewoon Niels uit Geluveld en draaide al in Frankrijk. En Pepijn Coolman uit Gits tenslotte droomt ervan om beroeps te worden.

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier