Jeugdhuis Chaplin uit Sint-Eloois-Winkel reikt snow awards uit

Redactie KW

Het laatste weekend van april is feestweekend in Jeugdhuis Chaplin in Sint-Eloois-Winkel.

Op vrijdag 26 april om 19.30 uur is er de opening door Miss en Mister Chaplin. Dit jaar valt deze eer te beurt aan Laurence Danis en Dionne D’haene. Daarna is er ‘Het grote Jodelmoment’, een karaoke, waar iedereen zijn zang- en jodeltalenten kan botvieren. Om 1.30 uur is er ‘Noch eine runde’ een fuif met dj Thijs Vandecasteele uit Ledegem.

Zaterdag 27 april start men met een aperitiefdropping. In de namiddag is er vanaf 14 uur ‘Genie auf die Ski’ een snowboardsimulator. Om 19.30 uur is er stand-up comedy met Bas Birker en Seppe Torremans, finalisten op de Humo’s Comedy Cup. Om 22.30 uur is er een optreden van Dietwin de Jodelaar. De zaterdag wordt afgesloten met ‘Das langste fest der Welt’ met dj Dochy.

The Snow Awards

Op zondag 28 april is er een aperitiefconcert vanaf 11u. met Corde Duo, Danny Cottyn en Wesley Vandewalle. Daarna kan men smullen van een barbecue. Inschrijven aan 18 euro per persoon en 8 euro voor de kinderen. Om 17.30 uur is er een optreden van Yves Segers Live. ‘Het laatste avondmaal’ wordt geserveerd vanaf 18.30. Daarna is er nog tijd en ruimte voor The Snow Awards 2013. De prijzen die te winnen zijn: de pekkersprijs, voor die persoon die het langst blijft ‘pekken’ en de prijs voor de best verklede man of vrouw. De dresscode is uiteraard après-ski.

(LDE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier