Jeffrey Van Hecke uit Beitem moet 24 uur manillen

Redactie KW

De 24-jarige Jeffrey Van Hecke uit Beitem verloor een weddenschap en moet zaterdag 24 uur aan een stuk kaarten.

Een weddenschap verliezen kan je duur te staan komen. Jeffrey Van Hecke zou zich vorig jaar Belgisch kampioen kronen maar deed dat niet en moet daar nu de gevolgen van dragen. Jeffrey moet 24 uur manillen en iedereen kan meedoen met de grote Jeffrey Van Hecke 24 uren kaarting voor Rodenbach Grand Cru.

Weddenschap

“De marathon is het gevolg van een verloren weddenschap”, vertelt Jeffrey. “Tussen pot en pint had ik ooit eens verteld dat ik het jaar daarop mezelf tot Belgisch kampioen zou kronen. In gelijk welke discipline. Ik was op dat moment aan het trainen voor de marathon en zag dat als een volgende uitdaging. Kort voor nieuwjaar werd mijn uitspraak op een bierkaartje vereeuwigd en meteen werd ook een tegenprestatie vastgelegd, voor het geval ik niet in mijn opzet zou slagen: 24 uur aan een stuk manillen.”

Gaaibollen

“Ik nam wel deel aan het Belgisch kampioenschap gaaibollen, ik had dat ooit eens gedaan, maar de titel was niet voor mij weggelegd. Ik heb mij uiteindelijk bij mijn lot neergelegd. Ook omdat ik die tegenprestatie wel heel goed zag zitten.”

(TD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier