Jef Moons richt uitzendbureau voor de horeca op in Oostende

Redactie KW

Voormalig algemeen directeur van het Thermae Palace Jef Moons bouwt in de Hendrik Serruyslaan 48 het gloednieuwe Human Supports uit, een uitzendbureau dat zich specialiseert in het zoeken en aanbieden van jobs binnen de horecasector. „Een uitdaging die we graag aangaan. Het horecapersoneel aan de kust is een heel specifieke materie. De juiste man op de juiste plaats stellen is de boodschap”, zegt Jef Moons.

Als kersvers business unit manager horeca bouwt Jef Moons samen met zijn acht medewerkers aan een gloednieuw uitzendbureau. Met tal van andere interimarbeidkantoren in de buurt misschien niet evident, maar met Human Supports telt Oostende meteen een specifiek bureau dat zijn pijlen uitsluitend richt op de horeca. „Het is duidelijk, collega’s verzorgen alle sectoren, wij focussen ons alleen op de problematiek om en rond de horeca. En dat is op zich een primeur. Deze sector is zo speciaal dat ze een degelijke expertise vergt bij de uitbouw ervan”, stelt Jef Moons, vol energiek in zijn nieuwe functie.

Human Supports

Human Supports is een Belgische firma, met Nursing Support als start, een uitzendbureau gespecialiseerd in de hospitalisatie en verzorgingssector. Daarna kwam Industry Suport, Event Support en Horeca Support, met vestigingen in Antwerpen, Brussel, Charleroi, Bergen en Oostende, de jongste spruit. „Wij in Oostende leggen ons enkel toe op de horeca.”, zegt Jef Moons.

(GK)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie De Zeewacht)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier