Jean Surmont nieuwe voorzitter Open VLD Oostende

Redactie KW

Zaterdag hebben de leden van Open Vld Oostende een nieuw bestuur en een nieuwe voorzitter verkozen. Jean Surmont werd met twee derde van de stemmen de nieuwe voorzitter.

Jean Surmont is directeur van het Koninklijk Atheneum Pegasus in Stene. Hij is getrouwd en vader van twee dochters. Van opleiding is hij licentiaat Germaanse filologie. Jean is lid van de raad van bestuur van KOTV Noordzee, secretaris van WTC Placora en vurig KVO-supporter. Hij stamt uit een liberale familie die actief is in Oostende en Middelkerke, en heeft bijzondere aandacht voor media en sport.

Luidens Jean Surmont staat Open VLD Oostende voor belangrijke uitdagingen. “Enerzijds moet op het lokale vlak het beleidsakkoord correct worden uitgevoerd, anderzijds moeten de Oostendse liberalen hun stempel kunnen drukken op de komende Vlaamse, federale en Europese verkiezingen.”

Jean Surmont volgt Ruben Pannecoucke op, die geen kandidaat meer was voor het voorzitterschap van de Oostendse Open VLD. Naast Surmont was ook nog Bruno Pintelon kandidaat. Eerste schepen en Vlaams Parlementslid Bart Tommelein werd statutair ondervoorzitter van de partij-afdeling Oostende.

(HH)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie De Zeewacht)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier