Jean-Paul Belmondo scheidt van Barbara Gandolfi

© Benny Proot
Redactie KW

De Franse acteur Jean-Paul Belmondo heeft afscheid genomen van zijn Belgische gezellin Barbara Gandolfi, ex-Playmate en voormalige kandidate om Miss Belgium te worden, zo heeft zijn advocaat maandag bekendgemaakt. Zij is meerdere keren door de justitie verhoord in het kader van een financiële zaak.

“Jean-Paul Belmondo is me komen opzoeken als vriend en advocaat. Hij heeft aan de vriend gezegd dat hij na mooie jaren met Barbara Gandolfi haar verlaat”, zei meester Godest in een communiqué. “Ik weet zeer goed wat er is gebeurd en ik heb Jean-Paul gelijk gegeven een einde te maken aan dit avontuur. Jean-Paul heeft altijd privé geleefd zoals hij dat wilde”.

“Procédés die Belmondo niet kan aanvaarden”

“Er zijn procédés die Belmondo en zijn advocaat niet kunnen aanvaarden”, voegde de advocaat er zonder verdere verduidelingen aan toe.

De 37-jarige Barbara Gandolfi, ex-model van Playboy en vroegere finaliste van Miss België is in 2009 meerdere keren door de Franse en Belgische justitie verhoord in een financieel onderzoek naar haar alsmede haar ex-man, Frédéric Vanderwilt, gerant van nachtclubs in België en Dubaï, en een frisdrankdistributiebedrijf.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier