Jean-Marie Dedecker op gemeenteraad Middelkerke

Redactie KW

Donderdagavond was er een opvallende aanwezige op de gemeenteraad van Middelkerke: LDD-kopman en toekomstige Middelkerkenaar Jean-Marie Dedecker. Op de raad werd ook de verkoop van de minigolfsite goedgekeurd.

Dedecker laat hiermee verstaan zeker op de hoogte te willen zijn van wat zich op het Middelkerkse politieke toneel afspeelt. De LDD-kopman verhuist binnenkort naar Middelkerke en wil er als Lijst Dedecker-lijsttrekker een gooi doen naar de burgemeestersjerp.

Het was trouwens een geanimeerde zitting die op vraag van raadslid Henk Dierendonck zelfs even werd geschorst om de nieuwe gegevens door te kunnen nemen inzake de verkoop van de site van de minigolf, gelegen tussen de Leopoldlaan en de Koninginnelaan. De vraag om over te gaan tot een openbare verkoop van de site van 800 m2 werd goedgekeurd. Er komt een niveau en tussenniveau rotatieparking en twee niveaus en tussenniveaus garageboxen. De instelprijs bedraagt 4.309.269,26 euro. Indien de gemeente geen koper vindt, dan zit de mogelijkheid erin dat de gemeente instaat voor de realisatie zoals onder het marktplein liet burgemeester Michel Landuyt zich ontvallen.

(PBM)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht van vrijdag 18 mei.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier