Jack Sparrow is getrouwd in Tielt

Redactie KW

Jack Sparrow, de held uit Pirates of the Carribean, is getrouwd en wel in West-Vlaanderen! Maar eerlijk is eerlijk, eigenlijk waren het Nathalie Verhulst en Wim Pelgrims die in het huwelijks(piraten)bootje stapten. Voor de tortelduifjes was een klassiek trouwfeest uitgesloten en dus moesten familie én vrienden verkleed in een bekend figuurtje op het feest opdagen.

Wim en Nathalie begonnen vorig jaar te plannen, want ze wilden van het trouwfeest een onvergetelijke gebeurtenis maken. „We waren er al snel uit dat het geen traditioneel feest mocht worden, want dat hadden we al allebei meegemaakt”, aldus Wim. „We wilden opvallen én ook alles zelf betalen. Het moest óns feest zijn. Na wat denkwerk kwamen we bij verkleedkledij terecht en dat leek me wel iets hebben.” Wim was onmiddellijk voor het idee gewonnen. „Ik zag zo’n verkleedpartijtje volledig zitten, maar dan moest werkelijk iederéén op ons feest verkleed zijn.

„We hebben al onze vrienden en familie op voorhand bij ons thuis uitgenodigd. Iedereen had de keuze : ofwel kom je verkleed naar het feest ofwel kom je niet.”

Wim en Nathalie zelf kozen voor Jack Sparrow en Elisabeth Swann, het tot de verbeelding sprekende duo uit Pirates of the Carribean. „In de films vormen de twee nooit een koppel, maar toch hangt er een onweerstaanbare aantrekkingskracht tussen hen. Wij hebben de vierde episode van het epos gestalte gegeven”, lacht Nathalie.

Sneeuwwitje, Peter Pan en de boze wolf

Na de officiële plechtigheid trokken de tortelduifjes naar het Waalse Celles om er samen met 64 vrienden en familieleden hun huwelijksfeest in te zetten. „Een hilarisch zicht ! Sneeuwwitje en een van haar kabouters was present, net als Peter Pan en Wendy. Ook Roodborstje en de Boze Wolf en Annie met haar onafscheidelijke hond hadden de weg naar Celles gevonden. Zelfs het legendarische Tigrameisje en een van de Smurfen waren van de partij.”

(PVH)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie De Weekbode Tielt)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier