Ivan en Natacha niet te spreken over deelname aan ‘Help, mijn man is een klusser’

Redactie KW

“Had ik het allemaal vooraf geweten, dan had ik hiervoor nooit ingeschreven”, zeggen Natacha Willaert en haar man Ivan Keters. Donderdag 4 september beten ze de spits af van het nieuwe VT4-programma ‘Help, mijn man is een klusser’. Natacha en Ivan sparen hun kritiek op de programmamakers niet.

„Men heeft zelfs zaken doelbewust in scène gezet om het opzet van het programma extra in de verf te zetten”, zegt een ontdane Ivan Keters.

De programmamakers willen immers alles extra in de verf zetten en ik moest dingen zeggen waar ik echt niet achter stond. Stellen dat we tien jaar tussen de gyprocplaten hebben gewoond zonder binnendeuren of in stoftenten leefden, is ronduit gelogen. Ze hebben zelfs collega’s van mijn man aangesproken met de vraag wat ze van hem en deze toestand vonden. Ivan heeft steeds zijn best gedaan en verdient het niet om belachelijk gemaakt te worden. Een voorbeeld : iedere keer bergt hij na de werken zijn materiaal heel secuur op. Hij zorgt ervoor dat alles opgeruimd is. Men had er nu echter niet beter op gevonden om vooraleer te filmen, alles opnieuw in het rond te gooien om toch nog eens aan te tonen hoe slecht hij wel bezig was.”

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Zeewacht) van 5 september 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier