Isabel Boons onthult het geheim van de perfecte gin-tonic

© Marleen Zwaenepoel
Redactie KW

Culinair journaliste Isabel Boons zat met een probleem. Ze houdt van eigen gemaakte gin-tonic, maar geen enkel boek kon haar helpen. En dus schreef ze er zelf een boek over.

“Er bestond tot voor kort nergens een recept voor gin-tonic, en dus deed ik maar wat en probeerde iets lekkers bij elkaar te mixen”, zegt Isabel. “Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en uitgeverij Lannoo gecontacteerd en daar zagen ze mijn idee om een eigen boek te maken wel zitten.”

Ze ging aan de slag, samen met gin-expert Fredéric Du Bois. “Maar gin-tonic is geen exacte wetenschap. Het blijft subjectief. Maar we geven in ons boek wel een leidraad voor wie het zelf wil proberen.”

Het boek verschijnt begin november en kost 22,99 euro.

(RDC)

Meer in de Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier