Instant Karma nu ook in Grote Post Oostende

Redactie KW

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 vindt in Oostende Instant Karma plaats, de opvolger van Karma Hotel. Het indoor muziekfestival wordt uitgebreid van één naar twee dagen en naar vier locaties.

Karma Hotel, georganiseerd door de vzw’s Jong Oostende en De Zwerver, vond de voorbije vijf jaar plaats op drie locaties in de Kursaal: de erehal, de Delvauxzaal en de Krush Club. Maar het was tijd voor iets anders en dit jaar blijft enkel de Krush Club over. In de plaats komen drie nieuwe locaties: cultuurcentrum De Grote Post en de cafés Manuscript en Bada Bing in de Langestraat. De Grote Post en de Krush Club zijn betalend, in de twee cafés kan je gratis terecht.

Op het programma van Instant Karma staat aan staalkaart van wat er momenteel leeft aan nieuwe groepen en dj’s in onze contreien. Headliner op vrijdag is Blaudzun en op zaterdag SX, beide in cc De Grote Post. Voor Oostendenaren tussen 16 en 25 jaar is er een speciale korting van 5 euro op de ticketprijs, maar enkel als ze hun tickets bestellen in De Grote Post. Alle info op www.leffingeleuren.be, www.jongoostende.com en www.karmahotel.be.

(HH)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie De Zeewacht)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier