Ingeborg zet haar deuren en chakra's open

08/09/10 om 14:58 - Bijgewerkt om 14:58

Bron: Kw

In haar centrum De Evolutie stelt Ingeborg Sergeant begin november het eerste boek van de Noorse prinses Marta Louise voor: 'Ontmoeting met je bewaarengel', waarin de prinses volgens Ingeborg de wereld van de zelfontplooiing op een heel toegankelijke manier benadert. Voor wie voordien al kennis wil maken met chakra's en energiestromen, is er de jaarlijkse opendeurdag in Ingeborgs centrum op zondag 12 september.

Sinds ruim tien jaar legt Ingeborg Sergeant zich in haar centrum De Evolutie langs de Brugse Houtkaai toe op de studie van 'zelfontwikkeling', strevend naar evenwicht tussen lichamelijk en mentaal leven. Dat ze daarbij graag haar contacten met 'een andere wereld' vermeldt, zorgt ervoor dat de zangeres en presentatrice de voorbije jaren wel vaker onder de rubriek 'niet van deze aarde' geparkeerd wordt. Een beeld dat allicht niet wordt afgezwakt als op 5 november de Noorse prinses Marta Louise, dochter van koning Harald V en Sonja van Noorwegen, bij Ingeborg haar boek voorstelt: 'Ontmoeting met je bewaarengel'.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!