Ignace Crombé stuurt boze mail naar Gouden Twaalf

Redactie KW

Aflevering 89 of daaromtrent in het Crombé-verhaal: de missmaker uit Bissegem zegt dat zijn vertrouwen ver zoek is in de groep van de Gouden Twaalf met wie hij naar de grote finale van Miss Belgian Beauty op 18 oktober trekt.

Een verbolgen Ignace Crombé mailde in niet mis(s) te verstane woorden naar de twaalf meisjes.

„Beste finaliste, Op deze manier kan het niet verder. Na wat ik vandaag weer in de media lees omtrent uitspraken van diverse kandidaten (met naam en vaak anoniem), is mijn vertrouwen in deze groep ver zoek.

Wanneer ik door mijn finalisten als ‘manipulator’ en ‘leugenaar’ bestempeld wordt, ga ik ervan uit dat ik mijn job als Miss Belgian Beauty-organisator niet correct uitvoer (…). Op alles en nog wat, krijg ik kritiek… jullie weten blijkbaar allemaal veel beter hoe het moet.

Ik lees dat velen achter het initiatief van Ann stonden en haar groot gelijk geven dat ze deze speech hield. Met een ploeg werken die je elk moment een mes in de rug kan duwen, is niet langer haalbaar voor ons. Deze energie kunnen we niet langer opbrengen.

En wie er anders over denkt, mag ook eens reageren in de pers, want zwijgen is akkoord gaan. Wie is de eerste die deze mail ook weer naar de pers stuurt?”

(JPT)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Kortrijks Handelsblad) van 26 september 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier