Iepersesteenweg tussen Woumen en Merkem wordt heraangelegd

Redactie KW

De betonplaten op de N369 tussen Woumen en Merkem worden vervangen door asfalt. De werken starten op 1 februari en zullen duren tot het najaar van 2012.

Vanaf 1 februari wordt, in opdracht van Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, de N369 Iepersesteenweg tussen Woumen en Merkem heraangelegd. Deze weg is verouderd en in slechte staat. De betonplaten worden volledig opgebroken en vervangen door een rijweg in asfalt. Waar mogelijk komt er een groenzone tussen fietspad en rijweg. Ook de betonnen fietspaden worden vervangen door fietspaden in asfaltverharding. Het einde van de werken is voorzien tegen het najaar van 2012.

Tijdens de werken wordt de Iepersesteenweg ter hoogte van de werfzone volledig afgesloten. Wie vanuit Ieper komt en richting Woumen wil, moet via Merkem, Houthulst en Klerken rijden. Bestuurders uit de richting Diksmuide moeten via Woumen, Klerken en Houthulst naar de N369 richting Merkem – De Kippe. De handelaars in de zone blijven bereikbaar. Aansluitend op deze werken zullen ook de betonplaten in de rijweg op het traject tussen Merkem – De Kippe en Merkem – Hoekske van de Iepersesteenweg vervangen worden door een rijweg in asfalt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier