Huis Avalanche dingt mee naar prestigieuze Bakery Award

Redactie KW

In Wenduine en omgeving is het huis Avalanche van Stéphanie Mullebrouck en Peter Bossier een begrip. De bakkerij en patisserie mag met reden trots zijn op al het lekkers dat in de zaak verkocht wordt. Avalanche dingt nu mee naar de prestigieuze Bakery Management Award.

Met de Bakery Management Award wil de organisatie de Vlaamse artisanale bakkers stimuleren om innovatief te ondernemen. “Dit is de derde editie”, vertelt Stéphanie Mullebrouck. “Voor ons was dit het moment om deel te nemen.”

Of Stéphanie en Peter samen met hun team de flessen mogen laten knallen, weten ze op 27 september. Feit is dat ze al tot de laatste vijf behoren en dus een reële kans maken op de overwinning.

(LIN)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, De Zeewacht en Brugsch Handelsblad

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier