Hotelschool in Brugge wil vergeten groenten populairder maken

05/03/12 om 16:35 - Bijgewerkt om 16:35

Bron: Kw

Koolrabi, postelein en pastinaak. Het zijn maar enkele zogenaamde vergeten groeten, die het uitstekend doen in de sterrenrestaurants. Maar als het van de leerlingen van de hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge afhangt, komt daar binnenkort verandering in. Zij stelden een aantal recepten samen, die voornamelijk geschikt zijn voor grootkeukens.

De vergeten groenten hebben geen geheimen meer voor de leerlingen van de hotelschool Ter Groene Poorte. Sinds september vorig jaar ontwikkelden ...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden