Hotel- en restaurantgids GaultMillau erkent hotel La Providence dat werd gesloopt

Redactie KW

De hotel- en restaurantgids GaultMillau heeft Karel Maes een erkenning voor 2009 gegeven voor zijn hotel La Providence. Op zich niet zo opmerkelijk, ware het niet dat het hotel al lang is opgedoekt en ondertussen zelfs gesloopt.

Vorige week kreeg gewezen hotelhouder Karel Maes een witte enveloppe in de bus die afkomstig was van GaultMillau. Tot zijn grote verbazing stak daarin een plaket met een erkenning voor zijn hotel en restaurant voor het komende jaar.

„Dit tart alle verbeelding. Op 1 november 2007 heb ik mijn hotel definitief gesloten en toch krijg ik nu een erkenning voor het komende jaar. Het complex is intussen al gesloopt. In januari startten de sloopwerken, die een maand later werden afgerond. Nu rest er enkel een grote bouwput”, weet Karel Maes. (NM)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Brugsch Handelsblad) van 26 december 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier