Hot Marijke blikt vooruit naar Valentijn

Redactie KW

Op zondag 14 februari vieren alle geliefden Sint-Valentijn. Zo ook Hot Marijke en haar man Paul, die sinds juli 2009 in Knokke wonen. Wij hadden met hen een gesprek over de liefde, hun leeftijdsverschil, haar niet zo alledaagse job… en het ouderschap. Want Marijke bevalt binnen enkele maanden van haar eerste kindje.

Sinds 17 juli woont Hot Marijke met haar man Paul in Knokke. Ze groeide op in Stabroek, maar verhuisde naar Antwerpen-stad toen ze Paul leerde kennen. Tot ze vorige zomer in Knokke neerstreken. “De voornaamste reden voor de verhuizing is dat we Antwerpen beu waren”, aldus Paul. “Antwerpen is een verloederde grootstad en er heerst een onveiligheidsgevoel. Komt daarbij dat ik al sinds mijn jeugd verliefd ben op Knokke.”

“Knokke beter dan stinkend Antwerpen”

“Ook belangrijk is dat je hier geen zogenaamde kamerbelasting moet betalen, terwijl die in Antwerpen 2.500 euro per jaar bedraagt. En in Knokke is er ook geen gemeentebelasting. Knokke is voor ons het aards paradijs. Het is beter dat ons kind hier opgroeit dan in dat stinkend Antwerpen.”

“De vonk sloeg over”

Sinds december zijn Marijke en Paul vier jaar getrouwd. Marijke is er 23, terwijl Paul 60 lentes oud is. Een leeftijdsverschil van 37 jaar dus. Het koppel leerde elkaar kennen op de set van een erotische fotoshoot. “Hij was fotograaf, ik model”, lacht Marijke. “De ex-vriendin van Paul en ik deden een lesbische sessie. Toen is de vonk overgeslagen. Hij intrigeerde mij, ik kan dat niet uitleggen.” …

(TV voor kw.be)

Uitgebreide versie, onder meer over het kindje dat in aantocht is voor Marijke en haar man, in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Brugsch Handelsblad) van vrijdag 12 februari 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier