Horeca op Brugse markt druk bezig met opbouw terrassen

10/03/11 om 17:00 - Bijgewerkt om 17:00

Bron: Kw

De markt van Brugge wordt vanaf zaterdag een stukje kleiner. Horeca-uitbaters zijn volop bezig met de opbouw van hun terrassen. Een jaarlijks terugkerend fenomeen dat twee dagen duurt. Voor de horeca in Brugge kan het seizoen niet vlug genoeg beginnen. Een terras voor de deur is voor veel uitbaters bijna een verdubbeling van hun capaciteit.

"In de winter verliezen wij 60 plaatsen," zegt Lucette Reubrecht van Huyze Die Maene. "Voor andere zaken met een grote binnenruimte is dat geen probleem. Wij hebben een kleine binnenruimte en zijn heel blij met het terras. Dat maakt 60 plaatsen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee