Hinder verwacht door herstellingswerken aangereden brug over A10 in Oostende

Redactie KW

Op maandag 23 april voert Wegen en Verkeer West-Vlaanderen herstellingswerken uit aan de brug over de A10 in Oostende. Het plaatselijk verkeeer bovenop de brug moet tijdens de werken omrijden. Het einde van de werken is voorzien tegen eind april.

De brug over de A10 in Oostende werd op 6 februari door een vrachtwagen met werfkraan aangereden. Hierdoor raakten drie liggers van de brug beschadigd. Sindsdien kon het verkeer boven op de brug over één rijstrook in het midden van de weg.

Om de herstellingswerken te kunnen uitvoeren wordt de rijweg bovenop de brug volledig afgesloten voor alle verkeer. De omleiding voor het plaatselijk verkeer bovenop de brug verloopt via gemeentewegen. Vermoedelijk zal deze situatie tot eind april duren.

Op de autosnelweg A10 zal er op 23 en 24 april hinder zijn. In de richting van Brussel wordt het verkeer op de autosnelweg ter hoogte van de brug teruggebracht tot één rijstrook. Het einde van de werken is voorzien tegen eind april. De kostprijs van de herstelling wordt geraamd op 24.000 euro. (LVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier