Heraanleg Zeelaan start op 7 september

Redactie KW

Studiebureau Plantec stelde tijdens de gemeenteraad in De Panne van vorige week donderdag het definitieve ontwerp van de Zeelaan voor. De heraanleg start op 7 september en moet in juni volgend jaar klaar zijn. Oppositiepartij CD&Vplus bleef meer dan twee uur vragen afvuren over die werken.

„Tegen de zomer zullen we een aannemer aanstellen die de werken op 7 september moet starten en in juni 2010 beëindigen. Overschrijdt de aannemer die deadline dan leggen we hem een boete op”, zegt schepen van Openbare Werken Roland Florizoone (VEDA).

Om de doorgang tijdens de werken zo vlot mogelijk te laten verlopen, zijn de werken in vier fasen gepland : van de Nieuwpoortlaan tot de Sloepenlaan, de Sloepenlaan tot de Bortierlaan, de Bortierlaan tot de Konijneweg, de Konijneweg tot de Markt.

Overigens had CD&Vplus meer dan 2 uur nodig om al zijn vragen over de heraanleg van de Zeelaan te stellen. De oppositie had vooral oog voor de materiaalkeuze. Bram Degrieck (CD&Vplus) blonk uit door een resem detailvragen over de werken te stellen. (GUS)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Het Wekelijks Nieuws Kust) van 27 maart 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier