Heidi Saelens tweede in ‘Vlaamse receptioniste van het jaar’

Redactie KW

Bea Uvin uit Elsene, werkzaam bij het advocatenkantoor Baker & McKenzie, is verkozen tot Vlaamse receptioniste van het jaar. Ze haalde het van finalisten Heidi Saelens uit Lauwe, receptioniste bij VDAB in Kortrijk, en Ellen Tuerlinckx uit Helchteren, receptioniste bij Direct Marketing-specialist Harte-Hanks uit Hasselt. Uvin krijgt gedurende een jaar een gratis wagen ter beschikking.

De wedstrijd wordt georganiseerd door HR-specialist Exselsia, een onderdeel van uitzendkantoor Tempo-Team. De kandidaten worden geïnterviewd en krijgen een beoordeling op basis van een “mystery visit”. Ook hun oversten hebben een inbreng.

De organisatie ontving dit jaar 220 kandidaturen, 175 daarvan werden ingediend door een collega of een overste.
Bea Uvin is 30 en heeft een diploma communicatiewetenschappen van de VUB. Ze werkt al vijf jaar als receptioniste voor Baker & McKenzie, een advocatenbureau met 130 medewerkers en vestigingen in Antwerpen en Brussel. Als receptioniste moet ze voortdurend wisselen tussen Nederlands, Frans en Engels.

In Franstalig België was het Magdalena Vermeiren die met de onderscheiding aan de haal ging. Zij is al dertig jaar aan de slag bij bouwfirma Besix in Sint-Lambrechts-Woluwe.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier