Heel wat West-Vlamingen genomineerd voor Red Bull Elektropedia Awards

Redactie KW

Bij de muzikanten zijn er nominaties voor Goose, SX en Compact Disk Dummies, maar ook het nieuwe muziekfestival We Can Dance in Zeebrugge maakt kans op een award.

De lange lijst met genomineerden in vele categorieën kan je bekijken op http://awards.redbullelektropedia.be/, daar kan je trouwens ook zelf je stem uitbrengen. De awards worden uitgereikt in het elektronische dansgenre.

Goose en SX zijn genomineerd voor Artiest van het Jaar, Album van het Jaar, Beste Video en Beste Song van het Jaar, TLP voor beste emcee en beste dj, het Roeselaarse On-Point als beste label, Compact Disk Dummies, Goose en SX voor Beste Live Act, de Dummies ook voor Beste Song van het Jaar, We Can Dance in Zeebrugge als beste nieuwe festival en Kortrijkzaan Diederik Serlet voor Beste Design van het Jaar (voor zijn ontwerpen voor We Can Dance).

Ook in de categorie ‘Beste Album Ooit’, ‘Beste Festival’ en ‘Beste Club’ staan aardig wat West-Vlamingen in de longlist. De prijsuitreiking vindt plaats op 9 november in Flanders Expo in Gent.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier