Haven van Zeebrugge bekroond voor behandeling wagens

Redactie KW

De haven van Zeebrugge heeft de Terminal and Ports Operator Award in ontvangst genomen tijdens de Automotive Supply Chain Global Awards 2012 in het Duitse Frankfurt.

Deze award, uitgereikt door het gerenommeerde tijdschrift Automotive Supply Chain, eert de haven die in de automotive sector de hoogste standaard in operationele efficiëntie aanbiedt, in combinatie met zin voor innovatie en uitstekende klantenservice.

Erkenning

“De award betekent een erkenning voor de haven van Zeebrugge, die met de aanwezige infrastructuur vanaf het binnenvaren van de autoschepen tot het opnieuw vertrekken van de behandelde voertuigen een hoogkwalitatieve service aanbiedt”, luidt het. In 2011 werden 1,74 miljoen nieuwe wagens behandeld.

“Wij halen onze kracht uit een combinatie van factoren”, zegt gedelegeerd bestuurder Joachim Coens, die onder meer wijst op de ligging en de verbinding met het Europese hinterland via de weg, het water en het spoor. “Onze terminal operators zijn bovendien uitgerust met de juiste infrastructuur en geschikt personeel om een specifieke dienstverlening aan te bieden. Daardoor bieden wij hier een ultieme nabehandeling aan, die het voertuig volledig klaar zet voor de consument”, besluit hij.

(BS/Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier