Haatmail voor Daniel Dewulf uit VTM-programma ‘Met vier in bed’

Redactie KW

Daniel Dewulf van B&B Yaca in De Haan voelt zich gebruikt en vernederd na de uitzending op VTM van Met vier in Bed. Hij vindt dat hij onterecht door de montage naar voor wordt geschoven als een bullebak die zijn vrouw onheus behandelt en een man is die neerkijkt op anderen.

Voor hij de uitzending had gezien was Daniel Dewulf opgetogen over de samenwerking. Na de uitzending sloeg die euforie echter om in verbijstering en ongeloof. Ongeloof over het commentaar bij de montage en de negatieve manier waarop ze hem in beeld brachten. “Ik heb enkel aanvaard met als voorwaarde dat de derde kamer niet in beeld zou worden gebracht. Die kamer is bestemd als logies voor kinderen. De derde kamer voor volwassen is nog niet klaar, we zijn daar mee bezig. En wat komt er op tv : de kinderkamer met klagende mensen die in een kleine krappe kinderkamer worden gedumpt. Onze B&B en ikzelf werden daardoor in een negatief profiel geplaatst. Ik had het koppel nochtans ter compensatie een weekend beloofd in de nieuwe tweepersoonskamer als die klaar zou zijn.” Dewulf is er ook niet over te spreken dat hij overkomt als een bruut tegen zijn vrouw. “Dat terwijl ze wisten dat juist mijn vrouw tegen de deelname was.”

Haatmails

Het gevolg is dat de B&B Yaca bij sommige mensen helemaal verkeerd is overgekomen. Daniel kreeg na de uitzending veel haatmails. Hij wil een rechtzetting van VTM en Eyeworks, maar bij oroductiehuis Eyeworks was dit de reactie : “De opnames zijn heel goed verlopen, zo vond ook Daniel Dewulf zelf, getuige zijn reactie in bijgevoegde artikels. Het spijt ons te horen dat hij dit, na het zien van de uitzendingen, anders aanvoelt. Het is echter zo dat er alleen kan worden uitgezonden wat er gezegd en dus ook opgenomen wordt.”

(AV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier