Grote massa voor Unizo-modeshow met BV’s

© Johan Sabbe
Redactie KW

Zaterdagmiddag vond op de Markt van Torhout de achtste gratis modeshow van de plaatselijke Unizo-afdeling plaats. De zon scheen volop, de aangekondigde BV’s zorgden voor extra pigment en de publieke belangstelling was massaal.

Minstens duizend toeschouwers genoten van de gepresenteerde kleding en accessoires op de 40 meter lange catwalk langs de achterzijde van het stadhuis. De modeshow kaderde traditioneel in het project Dag van de Klant.

De concrete organisatie gebeurde zoals gewoonlijk door GM Productions uit Roeselare. Diverse professionele mannequins defileerden samen met de Torhoutse schonen Louise Pollet en Claudia Daem. Ook enkele BV’s waren present : Hanne Troonbeeckx, Stéphanie Meire, Lesley-Ann Poppe en Peter Van Asbroeck, die als ervaren acteur de show stal. De ruim twintig deelnemende modezaken toonden wat ze qua assortiment te bieden hebben. “De openluchtmodeshow blijft een uniek en gewaardeerd spektakel”, glunderde Unizo-voorzitter Jef Ceenaeme.

De drijvende krachten achter de geslaagde modeshow waren naar traditie de Unizo-bestuursleden Hilde Declerck (ondervoorzitter), Mia Vanpoucke en Filip Meulemeester. Zij investeerden veel tijd en energie in het welslagen van de happening.

(JS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier