Groen! Roeselare trekt met Mark Boudrez als voorzitter naar verkiezingen

Redactie KW

Groen! Roeselare trekt met een vernieuwde ploeg naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2012. Mark Boudrez en Koen Lesage werden aangesteld als respectievelijk de nieuwe voorzitter en secretaris van de partij. “We willen ons vooral op een positieve manier laten horen. We doen niet mee aan afbraakpolitiek.”

Mark Boudrez is al van jongs af aan geëngageerd. “Ik was lid van tal van studentenverenigingen. Daar kreeg ik de smaak te pakken voor de politiek en het nastreven van idealen. Oorspronkelijk zonder partijkaart”, vertelt Mark. Twee jaar geleden sloot hij zich aan bij Groen!. “Ik kreeg den kans om aan de slag te gaan als parlementair medewerker van Bart Caron. Een kans die ik met beide handen gegrepen heb. Op die manier ben ik ook bij de lokale werking betrokken geraakt.” Hij volgt Eric Steyaert op.

Koen Lesage is de nieuwe secretaris, hij is onder meer bekend als de eigenaar van de eerste particuliere windmolen in de provincie. Momenteel is hij actief als risicomanager bij een bank. “Ik heb de partij altijd een warm hart toegedragen. Ik ben ervan overtuigd dat je maar door een zorgzaam beleid een goede economie kan opbouwen”, aldus Koen.

Voor een programma is het nog te vroeg. Wel staat vast dat mobiliteit een van de centrale thema’s zal worden bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Roeselare.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier