Griekse band heeft nummer over Oostende

Redactie KW

De stad aan zee blijft de muzikale gemoederen beroeren. Na Spinvis bracht nu ook de Griekse groep Keep Shelly in Athens onlangs een nummer ‘Oostende’ uit.

Keep Shelly in Athens bestaat uit Sarah P. en RPR uit Athene. Ze maken elektronische muziek die chillwave heet. Hun inspiratie halen ze uit groepen als Saint Etienne en Air. De nieuwste single heet ‘Oostende’, maar eigenlijk zijn ze nog nooit aan de Belgische kust geweest. “We hebben Oostende nog nooit bezocht. Wij Grieken mogen dan gezegend zijn met onze stranden, toch dromen we over de fantastische kust in België.”

Verliefde mensen

Het nummer gaat over twee verliefde mensen. “Ze willen samen zijn, maar ze wonen ver van elkaar. Oostende ligt precies in het midden en daarom besluiten ze om elkaar in Oostende te ontmoeten.” Keep Shelly in Athens hoopt om binnenkort eens België, en Oostende te kunnen bezoeken. “We hopen zeker dat we eens in Oostende kunnen langskomen, dat zou mooi zijn, eigenlijk. Vorig jaar, tijdens onze Europese tour, moesten we een stop maken in België maar dat is jammer genoeg niet doorgegaan! Hopelijk raken we er dit jaar”, besluiten Sarah P. en RPR. (GLO)

>> Luister hier : http://keepshellyinathens.blogspot.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier