Gouden Gardes voor West-Vlamingen in Knack restaurantgids

De Restaurantgids van Knack reikt enkele Gouden Gardes uit voor West-Vlamingen.
Redactie KW

Volgens de nieuwe Knack restaurantgids moet je in West-Vlaanderen zijn. De gids beloont jaarlijks een negental opmerkelijke restaurants, chefs en andere talenten in de gastronomie met een GOUDEN GARDE. In onze provincie werden vier GOUDEN GARDES uitgedeeld. Zo kreeg Veerle Quintens van restaurant DE KRUIDENMOLEN in Klemskerke de hoogste onderscheiding in de categorie GASTVROUW VAN HET JAAR.

De KNACK restaurantgids looft de klassieke keuken en de ontspannen en gemoedelijke sfeer van De Kruidenmolen. Chef Stijn Bauwens en gastvrouw Veerle Quintens startten 9 jaar geleden hun restaurant. De gastvrouw kreeg een Gouden Garde voor haar service zonder kapsones.

Ook de Gouden Garde voor Sommelier is voor een West-Vlaamse. Hilde Jonckheere uit Brugge krijgt de hoogste onderscheiding voor haar uitmuntende wijnkennis. De Gouden Garde voor Jong Talent gaat naar Angelo Rosseel van La Durée in Izegem . En Gert De Mangeleer van Hertog Jan in Brugge wordt beloond met de Gouden Garde voor Kok van het Jaar. KNACK TOP 1000 VAN DE LEKKERE ADRESSEN is vanaf vandaag te koop.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier