Goele Strynck nieuwe groepsleidster Chiro Pittem

Redactie KW

Op 21 september gaat de Pittemse Chiro opnieuw met verse moed van start voor een spetterend werkjaar. De leiding is versterkt met een aantal nieuwe krachten en ook de functie van groepsleider is doorgegeven. Reden genoeg dus om de Chiro en zijn activiteiten eens van naderbij te bekijken.

Tom Storme, die groepsleider was sinds september 2005, vond dat het tijd werd om de fakkel door te geven. “Ik kijk zeker met veel voldoening terug op de voorbije drie jaar, maar vond het tijd dat een nieuwe gemotiveerde kracht het roer overnam,” licht hij zijn beslissing toe.

Uit de kandidaten die er waren om Tom op te volgen is Goele Strynck als nieuwe groepsleidster uit de bus gekomen. Zij is zelf drie jaar lid van de Chiro geweest en is nu reeds vijf jaar actief binnen de leiding. “Ik voelde mijn nu klaar om de vele taken van deze functie op mij te nemen en schuw zeker de grotere verantwoordelijkheid niet. Ik beschouw dit als een belangrijke ervaring die ik later goed zal kunnen gebruiken”, geeft ze aan. “Ik weet mij bovendien gesteund door een gemotiveerde en ervaren groep van 23 leiders en leidsters.”

Chiro Pittem verwacht alle kinderen en jongeren tussen 6 en 18 jaar op 21 september voor een super feestelijke startdag in de lokalen aan de Plaatsmolen in de Schuiferskapellestraat. Wie nog meer info wenst kan bellen naar Goele Strynck op 0472/54 57 63, e-mailen naar leiding@chiropittem.be. of de website consulteren : www.chiropittem.be

(JG)

Voor het volledige artikel: zie Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Tielt) van 12 september 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier