Glazen Verhuis van Music for Life maandag 19 december in Kortrijk

Redactie KW

Zaterdagavond start de laatste editie van Music for Life, de actie voor het Rode Kruis van Studio Brussel. Overal in de provincie organiseren bedrijven, jeugd- en andere verenigingen talloze acties om geld in te zamelen. Maandag 19 december vertrekt een mobiel glazen huis vanuit Kortrijk om de presentatoren daarna veilig van Gent naar Antwerpen te krijgen. De start van de verhuizing gaat gepaard met een pak acties en optredens.

Vanaf 14 uur kan je al terecht op het Schouwburgplein om de Music for Life-sfeer op te snuiven. Het ingezamelde geld kan naar de glazen verhuiswagen worden gebracht en je kan op de sfeermarkt genieten van een goede kop koffie, glühwein, pasta en zoveel meer. De liveshow, onder leiding van Linde Merckpoel, begint om 18 uur. Tijdens deze liveshow zullen de Kortrijkse bands, SX en Balthazar optreden. Daarnaast worden een drietal opmerkelijke acties uit Kortrijk voorgesteld en ook Goose komt even langs om de stand van zaken weer te geven inzake de biedingen op de Goose-bache. Ook de snor van schepen Lieven Lybeer zal eraan moeten geloven tussen 18 en 20 uur.

Om 20 uur wordt het startschot gegeven voor de glazen verhuis richting Gent. De eerste meters zullen getrokken worden door de CBS-ploeg. Daarna nemen enkele voetballers van KVK de glazen verhuis over.

Meer in Krant van West-Vlaanderen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier