Glazen Huis van Music for Life ook (even) in Kortrijk

Redactie KW

De inspanningen van de Kortrijkzanen die indertijd het Glazen Huis van Studio Brussel naar hun stad wilden halen, zullen dan toch niet helemaal tevergeefs blijken. Voor de laatste editie staan de Glazen Huizen dan wel in Leuven, Gent en Antwerpen, maar voor de verhuizing tussendoor vertrékt er wel een mobiel Glazen Huis uit Kortrijk. Kortrijk organiseert ook zelf enkele acties.

De laatste editie van Music for Life keert terug naar de steden waar het Glazen Huis al eerder stond, in volgorde zijn dat Leuven, Gent en Antwerpen. Maar om de presentatoren, Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn, tussendoor van de ene plek naar de andere te verhuizen, zijn er ook ‘mobiele’ glazen huizen. Het tweede exemplaar zal in Kortrijk staan en zal van daaruit, en onder begeleiding van Linde Merckpoel, met man- én vrouwkracht naar Gent getrokken moeten worden. Geïnteresseerde spierbundels en andere vrijwilligers kunnen nu al meer info vinden op de website van Studio Brussel.

WC-potten beschilderen

Overigens zullen er uiteraard ook in Kortrijk verschillende acties voor Music for Life worden opgezet. Zo prijkt er nu al een rij wc-potten in de stad, die beschilderd zullen worden door enkele bekende Kortijkzanen. Met verf, voor alle duidelijkheid. Die zullen dan geveild worden en dat is ook het geval voor een groot spandoek van Goose.

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Kortrijks Handelsblad

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier