Gezin met jonge kinderen uit Poelkapelle vertrekt in september voor tien maanden op wereldreis

Redactie KW

Isabelle Petillion, Bart Schoorens en hun kinderen Lotte (10), Ellie (8) en Stef (5) vertrekken op 1 september voor een reis van 300 dagen langs twaalf landen en drie continenten.

Op 1 september begint de reis in Londen, van waaruit het vliegtuig het gezin naar Zuid-Afrika brengt. “We starten in Johannesburg en rijden dan met een gehuurde jeep naar Kaapstad. De eerste maand is gepland omdat we in het begin toch een beetje op ons gemak willen zijn. Daarna is er niets meer geboekt en zien we wel waar we uitkomen”, verteltIsabelle.

“Na Zuid-Afrika trekken we naar Singapore waar we drie nachten blijven om dan door te vliegen naar Vietnam. Dan hebben we vier maanden om Vietnam, Laos, Thailand en Cambodja rond te reizen en dan keren we terug naar Singapore om het vliegtuig te nemen naar Nieuw-Zeeland, waar we twee maanden blijven. Daar reizen we met een gehuurde mobilhome. Vervolgens gaan we twee maanden naar Australië: de Westkust en het noorden van het land. Dat is met een jeep met een tent op.” Na Australië volgen de Cookeilanden, een kleine eilandengroep in de Stille Oceaan.

(TG)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Wekelijks Nieuws West.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier