Geslaagde try-out voor ‘t Hof van Commerce

Redactie KW

‘t Hof van Commerce’ uit Izegem is helemaal terug. Het was enkele jaren stil, maar nu hebben Flip Kowlier en de zijnen een vijfde album klaar: “Stuntman”. En ‘t Hof is alvast goed op weg om weer de populairste hiphopband van Vlaanderen te worden. De twee eerste singles uit het album zijn alvast een hit op nationale radio.

In ‘Voe de show’, één van de nieuwe nummers geeft ‘t Hof Van Commerce zelf aan waarom de band na zes jaar en enkele soloprojecten terug is: voor de show. De twee Izegemse rappers en de DJ 4T4 misten het samen optreden. Achter de titel ‘Stuntman’ moeten we volgens het drietal niet te veel zoeken. Stuntman is het vijfde album van de ‘t Hof en klinkt misschien wel iets anders dan de vorige. Maar ‘t Hof van Commerce blijft trouw aan zijn op en top Izegemse teksten. Die maakten hen sinds 2000 immens populair. ‘t Hof werd de meest populaire hiphopband in Vlaanderen. Of ze dat nu opnieuw zullen worden, kunnen de drie moeilijk voorspellen.

Novarock

De try-out in het Oost-Vlaamse Eke, bij Nazareth, kon alvast op veel volk en sfeer rekenen.Al zeker tot in mei trekt ‘t Hof van Commerce op tournee met ‘Stuntman’. Ze komen ondermeer naar Novarock in Kortrijk.

(T.N./A.D.)

Geslaagde try-out voor 't Hof van Commerce

Bekijk hier de reportage

Meer vanavond in het nieuws op WTV en Focus vanaf 18u00

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier