REPORTAGE Tandeys zamelt geld in voor Madonna's van Pervijze

28/02/14 om 10:11 - Bijgewerkt om 10:11

Bron: Kw

Een aantal studenten van Vives zetten in het kader van de herdenking van '100 jaar Groote Oorlog' het project Tandeys op poten.

Team Tandeys (met de studenten Pauline Vanhouteghem, Ine Vandenbogaerde, Aude Franzer, Elien Cools, Tim Declercq en Henri-Philippe Gardin), verkocht geschenkpakketten met streekproducten die voornamelijk uit Diksmuide, Ieper en omstreken kwamen en een link hebben met de Eerste Wereldoorlog. "Op deze manier hebben wij uiteindelijk drie unieke geschenkpakketten geconcipieerd", aldus woordvoeder Henri Philippe Gardin. "Om trouw te blijven aan ons concept en ons verhaal hebben wij ervoor gekozen om een project omtrent de herinnering aan de Eerste Wereldoorlog te steunen. Peter Demarée van Toerisme Diksmuide maakte ons attent op het project rond de 'Madonna's van Pervijze'. Er werd geen enkel pakket verkocht zonder dat 'The Angels of Pervyse' u...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!