Eddy Lambrecht stelt Knokke-Heist in WO II-Atlantikwall en bezetting voor

Auteur Eddy Lambrecht (tweede van links) in het gezelschap van schepen Annie Vandenbussche, uitgever Peter Bonte en ereschepen Danny Lannoy. © DM
Redactie KW

Zaterdag stelde Eddy Lambrecht in bibliotheek Scharpoord zijn nieuwste boek voor: Knokke-Heist in de Tweede Wereldoorlog – Atlantikwall en bezetting.

Eddy Lambrecht, (geboren in Knokke in 1953) is al van kindsbeen af gepassioneerd door geschiedenis en schreef tussen 2000 en 2016 twaalf boeken over de Eerste Wereldoorlog met onder andere: Kust-Marinekorps, luchtoorlog boven Vlaanderen, veldslagen in the Ypres Salient…. Daarnaast publiceerde hij artikels in tijdschriften en verleende hij medewerking aan buitenlandse auteurs. Na het vroegere “Knokke & Westkapelle in de Grote Oorlog” was een volgende stap het belichten van Knokke-Heist in de Atlantikwall tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het nieuwste boek van Eddy Lambrecht werd uitgegeven bij uitgeverij Bonte. Het boek telt 292 pagina’s en meer dan 300 unieke foto’s over de Tweede Wereldoorlog en kost 39.95 euro.

(DM/foto DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier