Ambassadeur Canada bezoekt For Freedom Museum in Knokke-Heist

Redactie KW

In aanwezigheid van stadsgenoot Frederic Agneessens, ereconsul van Canada voor Vlaanderen, werd hij door burgemeester Graaf Leopold Lippens en schepen Jan Morbee ontvangen voor een informeel gesprek in het stadhuis.

Canadese ambassadeur Olivier Nicoloff en Fredric Agneeessens, ereconsul van Canada voor Vlaanderen brachten een bezoek aan het For Freedom Museum.

Ambassadeur Nicoloff stond in bewondering voor de collectie militaire voertuigen en natuurgetrouwe diorama’s. De ambassadeur maakte er ook kennis met organisatoren van de Candese Bevrijdingsmars: Danny Lannoy en Dirk Overstraete. Ambassadeur Olivier Nicoloff beloofde alvast dat hij Canadese plechtigheden op zondag 4 november 2018 in zijn agenda te noteren. Samen met zijn echtgenote en ereconsul Frederic Agneessens wil hij dan het volledig traject van de Canadese bevrijdingsmars afleggen. Tot slot werd ambassadeur Olivier Nicoloff door burgemeester Graaf Leopold Lippens en schepen Jan Morbee ontvangen voor een informeel gesprek in het stadhuis.

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier