Gert Verheyen niet naar Club Roeselare

Redactie KW

Club Roeselare blijft in de hoek waar de klappen vallen. Afgelopen weekend verloor de formatie van Henk Houwaart van Menen en is het meer dan vijf voor twaalf voor de Roeselarenaars. Henk Houwaart zoekt koortsachtig naar versterking. Zelfs Gert Verheyen werd opgebeld.

“Ja, het klopt dat Henk zijn contacten aanspreekt”, begint sportief manager Fred Vandaele. “Club Roeselare heeft het meer dan moeilijk. Florin Frunza wil niet meer voetballen bij Club Roeselare nadat hij hier ontslagen werd als trainer (Florin Frunza werd onlangs opgenomen in het scoutingsapparaat van KSV Roeselare, red.) en dat voelen wij toch wel. Flor was nog altijd één van onze belangrijkste spelers.”

“Henk Houwaart heeft dan Gert Verheyen gevraagd om het seizoen vol te maken bij ons. Wij hebben nood aan een ervaren en onmiddellijk inzetbare middenvelder. Gert was zeer graag gekomen naar Roeselare en hij had het als een vriendendienst beschouwd ten opzichte van Henk Houwaart om ons te helpen. Maar Gert heeft natuurlijk een drukke agenda en zijn televisiewerk liet hem niet toe om bij ons te komen. Te duur ? Helemaal niet, op financieel gebied zou er geen probleem geweest zijn en zouden we er snel uitgekomen zijn. Maar zijn drukke job als analist verhindert zijn komst, zo eenvoudig is het.”

“Maar wellicht zien we hem na Nieuwjaar wel aan het werk op ons veld want er komt een vriendschappelijke wedstrijd tussen ex-spelers van Club Brugge en ex-spelers van FC, SK en SV Roeselare. Maar het wordt dus maar een eenmalig optreden van Gert op het Rodenbachstadion.” (Peter Soete)

Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Roeselare) van 26 december 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier