OVERZICHT West-Vlaamse handel en horeca in Gent

26/02/16 om 23:47 - Bijgewerkt op 03/03/16 om 11:36

Zoveel hardwerkende en wroetende West-Vlamingen in Gent, dat moét ook een wezenlijke impact hebben op de economie van de stad...

Studenten die, al dan niet geflest of gejost na tweede of derde zit, dan maar aan de slag gaan in hun stamcafé en er de boel uiteindelijk overnemen. Jonge topchefs die een grotere stad dan Dranouter of Langemark-Poelkapelle uitpikken om hun culinaire exploten aan de wereld voor te leggen. Of hipzters die hun creatieve hobby omturnen tot een goed draaiende boetiek in een zijstraatje. Ze bestaan en ze kozen de voorbije jaren massaal voor Gent als uitvalsbasis.

Wil je in de Arteveldestad zeker zijn van topkwaliteit, een joviale bediening en lekkers voor 'biekan gjin hèld', dan kan je eens kijken of je op onderstaand kaartje je hading vindt!

>> Dit overzicht is nog volop in opbouw en wordt de komende dagen nog aangevuld. Ken of ben je zelf een Gentse handelaar met West-Vlaamse roots? Of spotte je een fout? Laat het ons weten op gent[at]kw.be!

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit