Geert Ganne (Bluesette): "Ze voetballen toch al niet meer met de vuilzakken"

03/03/16 om 16:54 - Bijgewerkt om 16:54

Heb je zin in een gezelschapsspelletje met vrienden of wil je een avond doorzakken met een streekbier, dan ben je in de Bluesette aan de Sint-Kwintensberg in Gent aan het goeie adres. Geert Ganne is er al sinds jaar en dag het vertrouwde gezicht achter de tapkraan.

Geert Ganne - er zijn makkelijker namen voor een West-Vlaming in Gent - is afkomstig uit Loppem bij Zedelgem. Hij kwam naar Gent om twee jaar rechten te studeren, gevolgd door bestuurskunde, maar besloot toen dat zijn toekomst toch in de horeca lag. Achter de toog, wel te verstaan. "Als student kluste ik al wat bij, onder andere in de Ambiorix en de Pallieter", blikt hij terug in de tijd. "Ik zat ook bijzonder vaak hier, in de Bluesette, en heb het na enkele jaren uiteindelijk ook overgenomen. Intussen is dat al 9 jaar geleden, maar ik ben hier wel al 20 jaar een deel van het decor", lacht de sympathieke 39-jarige waard van het bruin, gezellig eet- en praatcafé.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!