FOTOWEDSTRIJD Ik ga naar Gent en neem mee... goodiebags!

26/02/16 om 14:44 - Bijgewerkt om 14:44

Het leven is een kwestie van geven en nemen... In onze Gentse week komen we niet zomaar met lege handen jullie West-Vlaamse verhalen noteren. We hebben ook een lading goodiebags mee met bioscooptickets, Vedett, t-shirts, Belgica-posters, hebbedingen van Krant van West-Vlaanderen en de provincie West-Vlaanderen, Snelle Mokken en meer van dat leuks. Maar dan moet je wel even je creatieve duivels op ons loslaten...

FOTOWEDSTRIJD Ik ga naar Gent en neem mee... goodiebags!

Hoe kan je zo'n goodiebag winnen?

1/ Je bent een West-Vlaamse Gentenaar? Kom dan langs op onze pop-upredactie in café Jos, Vlasmarkt in Gent. We zitten er dagelijks (maandag 29 februari tot en met vrijdag 4 maart) vanaf 9 uur.

2/ Je krijgt er van ons een sticker van onze campagne 'JOAK. Ik ben West-Vlaming'. Onze teams lopen ook in de stad rond. Vraag gerust om een sticker.

3/ Doe iets creatiefs, leuks of onvergetelijks met onze JOAK-sticker

4/ Neem er een foto, selfie of polaroid van.

FOTOWEDSTRIJD Ik ga naar Gent en neem mee... goodiebags!

5/ Post die op onze Facebook - eventpagina 'KW Kaapt Gent'. Je kan de foto ook posten op instagram of twitter met hashtag #KWkaaptGent

6/ Iedere dag pikt onze jury de leukste foto's eruit! We maken de winnaars bekend op www.kw.be/gent

7/ Ben je bij die winnaars? Kom je goodiebag oppikken in de Jos tijdens onze (ruime) kantooruren.

Succes!

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!