Gemeenteraad Oudenburg zet sereen punt achter bestuursperiode

Redactie KW

Een half uur duurde de laatste gemeenteraad van Oudenburg voor deze bestuursperiode. Er werd lovend teruggeblikt.

De allerlaatste gemeenteraad van de lopende legislatuurperiode werd in Oudenburg in schoonheid beëindigd. De gemeenteraad duurde welgeteld een half uur, waarin de dagorde met de nodige rust en sereniteit werd afgewerkt. De oppositie vond geen gedrevenheid om de punten in vraag te stellen en de aanwezige schepenen aan de kaak te stellen.

Burgemeester Ignace Dereeper (CD&V) sloot de gemeenteraad af met een speech vol lovende woorden: “We kunnen terugblikken op een legislatuur waarin constructieve samenwerking centraal stond. Ik wil vooral alle gemeenteraadsleden danken voor hun inzet en medewerking. We hebben positieve resultaten verwezenlijkt, maar er staan nog grote uitdagingen voor ons. Ik hoop dan ook dat het ieder van ons de voldoening geeft om Oudenburg zo verder uit te bouwen.”.

Naast de burgemeester kwamen gemeenteraadsleden Romain Gevaert (SP.A), Chantal Van Litsenburgh (CD&V), Anthony Dumarey (OpenVLD-Dis) en schepen Myriam Maes (SP.A) aan het woord, waarbij eveneens positief teruggeblikt werd op de voorbije jaren.

Nadien werd er achter gesloten deuren genoten van een hapje en een drankje om te klinken op de voorbije legislatuur.

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier