Gemeenteraad Oudenburg discussieert over de vzw Sport en Recreatie Oudenburg

Redactie KW

De gemeenteraad van Oudenburg discussieerde donderdag opnieuw over de vzw Sport en Recreatie Oudenburg. Onafhankelijk raadslid Robby Vandenbroele vroeg opnieuw om de cijfers van de vereniging op papier te krijgen.

De vzw Sport en Recreatie Oudenburg is een terugkerend punt van discussie op de Oudenburgse gemeenteraad. Dit jaar kon de vzw voor het eerst in lange tijd een positief boekjaar op zijn conto schrijven als gevolg van de hogere huuropbrengsten en de gestegen verkoop in de cafetaria en het halveren van de onkosten qua infrastructuur en onderhoud.

Onafhankelijk raadslid Robby Vandenbroele herhaalde zijn vraag, die hij ook in eerdere gemeenteraden gesteld heeft, om exacte cijfers te krijgen, in plaats van schattingen. “Ik wil graag een duidelijker beeld over de verhouding tussen aankopen en verkopen. Ik zou graag de cijfers op papier krijgen”, aldus het raadslid.

Burgemeester Ignace Dereeper onderstreepte de vlotte samenwerking tussen de vzw en het schepencollege. “Ik hoop dat dit goede nieuws zich ook in de toekomst zal herhalen.”

(BS)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier