Geluwe TV nu ook op digitale televisie

Redactie KW

Na zes jaar internetradio is Radio Geluwe omgedoopt tot Geluwe TV. Een zestal Geluwse vrijwilligers maakt al anderhalf jaar filmpjes over het leven in hun gemeente. Alle filmpjes waren tot nu toe enkel te bekijken via de website www.geluwe.be. Sinds vrijdag zijn alle filmpjes van Geluwe TV daarnaast ook te bekijken via digitale televisie. Afstemmen op de Geluwse filmpjes kan op kanaal 408 van Telenet digital tv. Dit is het kanaal van Onze TV. De filmpjes kunnen om het even wanneer opgevraagd worden op dit digitaal kanaal.

Meerwaarde

Momenteel kunnen reeds een 26-tal filmpjes van Geluwse origine op het digitaal kanaal bekeken worden. Elke maand komen er een tweetal bij.

Geluwe.be-medewerker Kurt Bourgois: ” Digitale televisie biedt een meerwaarde voor ons als vereniging. Mensen die gewoon waren om onze filmpjes via de website bekijken kunnen dit blijven doen. Digitale televisiekijkers kunnen met een druk op de knop dezelfde filmpjes bekijken. We willen de filmpjes op beide media aanbieden om het de mensen zo gemakkelijk mogelijk te maken om onze lokale filmpjes te bekijken.”

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier