Gaël Nubile uit Lauwe strijdt voor set met David Guetta in dj-battle MNM

Redactie KW

Voor het tweede jaar op rij gaat MNM op zoek naar straf en jong dj-talent. Zes weken lang strijden 16 jongeren voor een finaleplaats in de coolste dj-battle van deze zomer. Lauwenaar Gaël Nubile, alias dj Gaël, is een van hen. Hij smijt zich op vrijdag 6 juli volledig. Live in Westende, maar ook live op MNM.

Gaël koos voor zijn mix voor de preselectie van MNM voor electro-house. “Ik had al eerder aan een paar dj-contests deelgenomen. Ik denk aan School’s Out in De Kreun in Kortrijk. Ik heb daar de wedstrijd gewonnen en mocht zo het voorprogramma van Kraantje Pappie verzorgen. Daarna heb ik deelgenomen aan Sound of Mash in Gullegem en ook die wedstrijd heb ik gewonnen. De MNM Start to dj-battle is van een andere orde. Ik had me nog nooit voor iets dergelijks ingeschreven…”

David Guetta

Vrijdag is er de voorronde in Westende die live op MNM uitgezonden zal worden. Van elke voorronde gaat er een dj door. Op 3 en 8 augustus zijn er dan de halve finales en op 10 augustus is er dan de finale. De prijs voor de winnaar is ongelooflijk. De winnaar draait in oktober het voorprogramma van David Guetta tijdens Legentz in Luik!”

(Lien)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode De Leie

>> ‘Start to dj’ op vrijdag 7 juli live op MNM van 21 tot 23 uur. Stemmen kan via www.mnm.be. Info dj Gaël: 0486 07 99 29 of gael.nubile@hotmail.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier