Fotografenkoppel geselecteerd voor MILK

Redactie KW

Twee fotografen uit Knokke, Fabien Raes en z’n partner Isabelle Heyvaert, zijn als enige Belgen geselecteerd om hun foto’s te publiceren in het prestigieuze Fresh Milk Photos-boek.

Twee fotografen uit Knokke, Fabien Raes en z’n partner Isabelle Heyvaert, zijn als enige Belgen geselecteerd om hun foto’s te publiceren in het prestigieuze Fresh Milk Photos-boek. MILK startte tien jaar geleden met een jaarlijkse internationale competitie voor fotografen die ‘de mens in een intiem moment vastleggen’.

Voor de editie van dit jaar namen fotografen uit 164 landen deel, waaronder 2 Belgen, die dus allebei zijn geselecteerd. Hun foto’s verschijnen dan in het boek van dit jaar, met als theam vriendschap, liefde en familie. In totaal zullen er zo’n 300 foto’s in het boek verschijnen. Die worden ook tentoongesteld in New York, en later uitgebracht op postkaarten en in agenda’s.

Fotograaf Fabien Raes maakte een beeld van een jonge moeder, die in een ziekenhuis in Oostende onder water beviel van haar vierde kind. Isabelle Heyvaert fotografeerde haar tweelingzus op het strand in Knokke, waar ze met haar dochter aan het spelen was.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier