Foto’s op website

Redactie KW

STADEN Op de website www.arroieper.be heeft de politie een reeks foto’s geplaatst van voorwerpen die in beslag genomen zijn door de Franse politie. Deze voorwerpen werden mogelijks gestolen in de regio rond Ieper, meerbepaald bij woninginbraken in de periode tussen 1 januari 2009 en 18 februari 2010.

Het parket van de procureur des Konings in Ieper heeft alle aangiftes van woninginbraken vorig jaar of begin dit jaar onderzocht. Alle slachtoffers die misschien eigenaar waren van een van de in beslag genomen voorwerpen kregen een uitnodiging om de foto’s te bekijken. Via de website wil het parket iedereen toelaten de foto’s te bekijken om te zien of ze voorwerpen herkennen.

Werkwijze

De foto’s zijn te vinden op de website www.arroieper.be, onder het tabblad ‘Inbeslagnames’. Wie meent eigenaar te zijn van een van de voorwerpen – beelden en schilderijen, computers, fototoestellen, juwelen, multimedia, parfum en uurwerken – kan contact opnemen met het lokaal commissariaat of de wijkinspecteur. Wie geen internet heeft, of wie een duidelijkere afbeelding wil zien, kan een afspraak maken met de wijkinspecteur. Alle contactgegevens staan op www.arroieper.be.

(Stijn Cappelle)

Meer informatie : Commissaris Patrick Dervaux, Arrondissementeel Informatie Kruispunt (AIK), tel. 057 22 82 71, patrick.dervaux.8481@|police.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier