Focus- en WTV-programma’s integraal opnieuw te bekijken op gloednieuwe website

Op www.focus-wtv.tv kan je niet alleen het nieuws, maar ook alle programma's op Focus of WTV herbekijken
Redactie KW

Focus-WTV heeft er een nieuwigheid bij. Voortaan kan je alle programma’s van onze zender ook via een eigen, nieuwe website herbekijken. Niet alleen de verschillende zomerprogramma’s, maar ook Sport West Extra en de volledige nieuwsuitzendingen kan je op focus-wtv.tv bekijken.

Via de nieuwe website kunnen alle televisieprogramma’s en het nieuws bekeken of herbeken worden. “De nieuwe site Focus-wtv.TV is eigenlijk meer webtelevisie,” licht hoofdredacteur Bart Coopman toe. “Wij maken heel veel programma’s. Niet alleen het nieuws, maar ook sport, economie, cultuur, noem maar op. Het is belangrijk dat je die eigenlijk ook op onze nieuwe website aan een hoge kwaliteit kan bekijken wanneer je wil.”

De dagelijkse nieuwsuitzending kan de dag nadien bekeken worden en dat tot veertien dagen na uitzending. Wie op reis gaat of even afwezig is, hoeft dus niets te missen. Alle randprogramma’s blijven de hele zomer lang online.

“Deze zomer zijn dat er heel veel,” zegt Bart Coopman. “In het weekend heb je Vispa, Kokpit, Tendens. Die kan je aan je eigen ritme, wanneer je wil, bekijken via Focus-wtv.tv. Maar je kan bijvoorbeeld ook kijken naar de Sport West Extra die we gebracht hebben rond het EK Wielrennen in Hooglede. Je kan ook elke dag het nieuws herbekijken via onze website.”

Voor de dagelijkse nieuwsberichten, heet van de naald, kan je nog altijd op deze website terecht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier