Focus en WTV lanceren kwis over 15 jaar regionaal nieuws

15/09/08 om 15:13 - Bijgewerkt om 15:13

Bron: Kw

Vanaf vandaag, maandag 15 september 2008, pakken focus en wtv, de regionale zenders in West-Vlaanderen, uit met het kwisprogramma "Kwist'et". Een ludieke kwis waarbij kandidaten op zoek moeten naar een gebeurtenis uit hun gemeente, die de voorbije 15 jaar het nieuws haalde op focus of wtv. De kwis loopt tot begin december en wordt gepresenteerd door Lorenzo Dejonghe. De eerste opnames van de kwis zijn vorige week gestart en komen vanaf vandaag op tv. De eerste prijzen worden uitgedeeld in Brugge, voor de focus-kijker. Izegem, Lendelede, Kuurne en Ledegem komen deze week aan bod bij wtv.

Focus en wtv vieren dit jaar hun 15de verjaardag met allerlei initiatieven. Zo werden van februari tot eind juni leuke reportages uit de geschiedenis van de zenders vanonder het stof gehaald. Op feestdagen kon de West-Vlaming ook met de glimlach kijken naar een feestprogramma "15 jaar focus-wtv", waarin de kijker een beel...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!